حقایق جالب شرکت متا پلتفرم (فیسبوک سابق)

1,159
3.9/5 - (17 امتیاز)

حقایق جالب شرکت متا پلتفرم (فیسبوک سابق) در مجله تخصصی همه چی شو.

حقایق جالب شرکت متا پلتفرم(فیسبوک سابق)

در ماه‌های اولیه، متا (فیسبوک) فقط در دانشگاه هارارد و بعد از مدتی سایر دانشگاه‌های آمریکا و کانادا در دسترس بود. به طور میانگین هر کاربر فیسبوک ۱۵۵ دوست و دنبال‌کننده دارد. ۸۵٪ کاربران فعال روزانه فیسبوک خارج از آمریکا و کانادا هستند. دلیل رنگ آبی فیسبوک بخاطر کور رنگی زاکربرگ است، وی به خوبی نمی‌تواند رنگ‌های سبز، قرمز و مشتقات آنها را ببیند.

  • آل پاچینو اولین چهره مشهوری بوده که به عضویت فیسبوک در آمد.
  • شما نمی‌توانید اکانت فیسبوک مارک زاکربرگ را بلاک کنید.
  • بیشترین کاربران متا (Meta) مربوط به کشور هندوستان با ۲۷۰ میلیون نفر است.
  • هر کاربرُ روزانه به طور متوسط ۲۱ دقیقه را در فیسبوک سپری می‌کند.

کلیه سرویس‌های فیسبوک در تاریخ ۴ اکتبر ۲۰۲۱ به دلیل تنظیمات اشتباه روترهای سرورها دچار قطعی کامل شدند و به دنبال این اتفاق سهام فیسبوک ۵٪ سقوط کرد.

حقایق جالب شرکت متا پلتفرم (فیسبوک سابق) در مجله تخصصی همه چی شو.

استارتاپ فیسبوک:

پست های مرتبط

لینک فیسبوک

فیس‌بوک (به انگلیسی: Facebook) یک سرویس شبکه اجتماعی آنلاین است که در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و دوستانش ادواردو ساورین، اندرو مک‌کالم، داستین موسکوویتز و کریس هیوز در دانشگاه هاروارد به وجود آمد. در ابتدا نام‌نویسی در این وبگاه تنها به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود. اما با گذشت زمان درِ آن برای دانشگاه‌های شهرهای بوستون، آیوی لیگ و دانشگاه استنفورد نیز گشوده‌شد. پس از افزوده‌شدن دانشگاه‌های مختلف و دبیرستان‌ها به لیست مجاز عضویت در فیس‌بوک، عضویت در آن به تدریج در دسترس تمامی افراد بالای ۱۳ سال در سرتاسر دنیا قرار گرفت. کاربران برای بهره‌ گیری کامل از فیس‌بوک باید در آن نام‌ نویسی کنند. پس از نام‌نویسی، امکان ایجاد نمایه شخصی، افزودن دیگر کاربران به فهرست دوستان، فرستادن و دریافت پیام و دریافت آگاه‌سازی از تغییرات دوستان خود فراهم می‌شود.

حقایق جالب شرکت متا پلتفرم (فیسبوک سابق) در مجله تخصصی همه چی شو.

واکنش کاربران به تغییر نام متا (Meta):

در بین کاربران اینترنت هم منتقدین و حامیانی برای این اقدام کمپانی متا وجود دارد. عده‌ای دست به ستایش این کار زده و اذعان داشتند این تبلیغات رسانه‌ای جدید برای فیسبوک در زمان مناسبی انجام گردید. یعنی درست وقتی که موضوع بازرسی شدید، بحث قوانین حریم خصوصی و نقض داده‌ از سوی فیسبوک در رسانه‌های اجتماعی مطرح شده است. آنها بر این باورند که فیسبوک با این کار به خوبی توانست اذهان عمومی را از مشکلاتی که با آنها دست به گریبان بود، منحرف کند.

اما در طرف مقابل برخی از بزرگ‌ترین منتقدان فیسبوک این تغییر نام را به عنوان یک اثر هیجانی کوتاه مدت تلقی کرده و معتقدند صرفاً یک تغییر نام ساده نمی‌تواند باعث از بین رفتن افکار منفی درباره نقض حریم خصوصی این شرکت شود. این افراد ریزش ۲۳ درصدی ارزش سهام فیسبوک از ۳۲۳ دلار به ۲۴۹ دلار که در اولین گزارش سه ماهه آن پس از تغییر نام به متا (Meta) اتفاق افتاد را گواهی بر این ادعای خود می‌دانند.

پارس وب سرور
جایگاه تبلیغاتی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.