استارتاپ فیسبوک
استارتاپ فیسبوک در مجله تخصصی همه چی شو.
- استارت آپ چیست:
- استارتاپ فیسبوک:
-
نحوه ی کسب درآمد از فیسبوک:
استارت آپ چیست:
استارت آپ (به انگلیسی: Startup یا Start-up) را به فارسی به شرکت نوپا ترجمه کردهاند این تعاریف معمولا به ویژگیهایی اشاره دارند که به کسب و کار خاصیت استارتاپی میدهند.معمولا در معنی استارت اپ گفته میشود یک کسب و کار جدید است که از ایدهای اولیه شروع شده و به موفقیت و رشد بالایی میرسد. برای ادامه مقاله کلیک کنید.
فیسبوک (به انگلیسی: Facebook) یک سرویس شبکه اجتماعی آنلاین است که در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و دوستانش ادواردو ساورین، اندرو مککالم، داستین موسکوویتز و کریس هیوز در دانشگاه هاروارد به وجود آمد. در ابتدا نامنویسی در این وبگاه تنها به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود. اما با گذشت زمان درِ آن برای دانشگاههای شهرهای بوستون، آیوی لیگ و دانشگاه استنفورد نیز گشودهشد. پس از افزودهشدن دانشگاههای مختلف و دبیرستانها به لیست مجاز عضویت در فیسبوک، عضویت در آن به تدریج در دسترس تمامی افراد بالای ۱۳ سال در سرتاسر دنیا قرار گرفت.
کاربران برای بهره گیری کامل از فیسبوک باید در آن نام نویسی کنند. پس از نامنویسی، امکان ایجاد نمایه شخصی، افزودن دیگر کاربران به فهرست دوستان، فرستادن و دریافت پیام و دریافت آگاهسازی از تغییرات دوستان خود فراهم میشود. علاوه بر این موارد، پیوستن به گروههای مورد علاقه، یافتن همکاران، همکلاسیها، پسندیدن پستها، بیان دیدگاه و دستهبندی دوستان از امکانات دیگر این سیستم است. در ماه سپتامبر سال ۲۰۱۲ میلادی تعداد اعضای این وبگاه از مرز ۱ میلیارد نفر گذشت. که به گفته خود فیسبوک ۸/۷٪ آنها کاربران جعلی هستند. وبگاه فیسبوک سالیانه ۱۸۰ پتابایت (معادل نیم پتابایت در روز) اطلاعات در سرورهای خود ذخیره میکند. این وبگاه به ۱۴۰ زبان دنیا قابل دسترس بوده و ۷۰ درصد از کاربران آن در خارج از ایالات متحده هستند.
فیسبوک در حال حاضر بزرگترین شبکه اجتماعی دنیا با بیش از ۲ میلیارد کاربر فعال است.
نحوه ی کسب درآمد از فیسبوک:
راه اول : اولین راه کسب درآمد از فیسبوک ، از طریق قراردادن لینک در فیسبوک است.
راه دوم : دومین راه کسب درآمد از فیسبوک از طریق پیدا کردن باگها میباشد.
راه سوم : سومین راه کسب درآمد از فیسبوک از طریق فروشگاه فیسبوک است.
راه چهارم : محصولات خود را از طریق فروشگاههای محلی به فروش برسانید.
راه پنجم : یک تبلیغ در صفحه فیسبوک خود قرار دهید.
راه ششم : محصولات خود را در بازار فیسبوک به فروش برسانید.