جدیدترین طرح های کلاهبرداری

1,137
4.3/5 - (6 امتیاز)

جدیدترین طرح های کلاهبرداری در مجله تخصصی همه چی شو.

جدیدترین طرح های کلاهبرداری:

  •  طرح پانزی
  •  استخراج ابری یا کلود ماینینگ
  •  صرافی و کیف پول های جعلی
  •  فیشینگ
  •  توکن های بی ارزش

طرح پانزی چیست:

این الگوی کلاهبرداری با توجه به نام چارلز پانزی (Charles Ponzi) نام‌گذاری شده است. او یک کلاهبردار ایتالیایی بود که به آمریکای شمالی مهاجرت کرد و به خاطر سیستم پول‌سازی تقلبی خود مشهور شد. اوایل دهه 1920 میلادی، این فرد موفق شد با ترفند پانزی خود، که از زمان اجرا تا متوقف شدن یک سال در جریان بود، صدها نفر قربانی بگیرد.

پست های مرتبط

اساسا، در یک الگوی کلاهبرداری پانزی سود سرمایه‌گذاران قبلی با پول به دست آمده از سرمایه‌گذاران تازه وارد پرداخت می‌شود. به عبارتی هیچ کار مفیدی با استفاده از پول به دست آمده انجام نمی‌شود و وعده‌هایی که برگزارکننده درباره پروژه خود و روش‌های کار با سرمایه مردم می‌دهد، تماما دروغ هستند. اگرچه سرمایه‌گذاران اولیه بخش یا حتی کل پولشان را همراه سود دریافت می‌کنند، اما آخرین واردشوندگان به پروژه، تمام پولشان را از دست داده و هیچ چیزی دریافت نخواهند کرد. از این نظر، طرح پانزی هرمی مشابه یکدیگر هستند.

برای ادامه مقاله کلیک کنید.

2. استخراج ابری یا کلود ماینینگ:

آیا واقعا می شود از کلود ماینینگ کسب درآمد کرد و آیا می شود بصورت ماهیانه و مستمر کسب درآمد کنیم؟ متاسفانه باید بگویم که %99 این سایت ها اسکم می شوند متل خیلی از استادین کسب درآمد که در دنیای اینترنت و سرویس های آپلود ویدیو مثل یوتیوب و آپارات که داخل توضیحات میگن کسب درآمد ماهیانه و مستمر 100 میلیون و مسخره بازی بیشتر ویدیوها در این زمینه ها هستند کلا کلود ماینینگ بطور واقعی شما وقتی یک ماینر میگیرید هزینه برق و تجهیزات و مصرف اینرنت و سخت افزارها حدود 10 ماه طول میکشد که هزینه ای که انجام دادید برگرد. حالا شما حساب کنید که رایگان داخل یک سایتی عضو شدید و رایگان ماهیانه کسب درآمد کنید یکم سخته برای من یه همچین درآمد راحت و ساده ای ولی ما بازم برای شما این نمونه از سایت ها معرفی میکنیم چون رایگان و هیچ هزینه ای برای ثبت نام پرداخت و سرمایه گذاری نمیکنیم.

  • کلودماینینگ چیست:
  • جدیدترین سایت های کلود ماینینگ:
  • روش‌های استخراج ابری:
  • مزایا و معایب استخراج ابری:

برای ادامه مقاله کلیک کنید.

3.صرافی و کیف پول های جعلی:

تمام کاربران بازار ارزهای دیجیتال برای داد و ستد رمز ارزها با یکدیگر و نگهداری کریپتوکارنسی‌های خود باید از صرافی ها فعال در حوزه رمز ارزها و کیف پول‌های دیجیتال استفاده کنند. در این میان ، افراد سودجو از این فرصت استفاده می‌کنند و با ایجاد صرافی‌ها و کیف‌پول‌های تقلبی و سوءاستفاده از نا آگاهی معامله‌گران، دارایی آنها را سرقت می‌کنند. ویژگی های مشترک اینگونه پروژه‌های کلاهبرداری ، تبلیغات گسترده در شبکه‌های اجتماعی نامعتبر و گم نام بودن نام آنها در بین اسامی پلتفرم ‌های مطرح دنیای ارزهای دیجیتال است.

ویژگی‌های صرافی‌ها و کیف پول‌های تقلبی:

تبلیغات گسترده توسط کانال‌ها و پیج‌های نامعتبر در پیام‌رسان های اجتماعی

در این روش کلاهبرداران ، در ابتدا خود را در قالب یک مجموعه کاری حرفه‌ای معرفی می‌کنند و پس از جذب سرمایه از افراد فریب خورده توسط این تبلیغات ، تمام راه‌های ارتباطی با کاربران خود را قطع می‌کنند و متواری می‌شوند. حتما از وجود مشخصات صرافی یا کیف پول در سایت‌‍‌های معتبر حوزه کریپتوکارنسی‌ها مانند کوین مارکت‌کپ (coinmarketcap.com)، کوین دکس  (Coindesk.com) ، دیلی هولد (Dailyhodl.com) و … اطمینان حاصل کنید.

جامعه آماری کم کاربران و تقسیم نامتوازن سرمایه در کیف پول ها :

معمولا افراد کمی در اینگونه پروژه‌های کلاهبرداری ، سرمایه‌گذاری کرده‌اند ؛ پس حتما قبل انتقال دارایی رمز ارزهای خود به حساب هر صرافی از تعداد کابران آن مطلع شوید. ویژگی دیگری که باید به آن توجه کنید ، متناسب بودن تقسیم کل سرمایه موجود در صرافی ، در آدرس های کیف پول مختلف است. وجود بخش زیادی از مجموع سرمایه کاربران صرافی در یک آدرس کیف پول می‌تواند شک برانگیز باشد.

4.فیشینگ:

فیشینگ(Phishing) نوعی حمله مهندسی اجتماعی است که در آن مهاجمان افراد را فریب می‌دهند تا اطلاعات حساس مانند جزئیات کارت اعتباری، نام‌ کاربری، رمز عبور را فاش کنند یا بدافزارهایی مانند باج افزار نصب کنند. معمولاً حمله‌های Phishing از طریق ایمیل‌های جعلی که برای کاربران فرستاده می‌شود، اتفاق می­‌افتد. به این صورت که در این ایمیل‌ها شخص را متقاعد می‌سازند تا اطلاعات شخصی خود را وارد یک وب‌سایت جعلی کند. این ایمیل‌ها معمولاً از کاربر می‌خواهند تا رمز عبور خود را بازیابی کند و یا اطلاعات کارت اعتباری خود را تأیید و اعتبارسنجی کند. برای این کار، کاربر را به سمت یک وب‌سایت که کاملاً شبیه نمونهٔ اصلی و واقعی آن است، هدایت می‌کنند.

5.توکن های بی ارزش:

شت کوین یا توکن بی ارزش در واقع اصطلاحی برای نشان دادن ناچیز بودن یک رمزارز است، ارزهای دیجیتال بی هدفی که در اغلب موارد حتی وایت پیپر هم ندارند در دسته شت کوین‌ها قرار می‌گیرند. در حوزه کریپتوکارنسی نام‌گذاری رمزارزها و دسته‌بندی آن‌ها گاهی اوقات سلیقه‌ای است. به عنوان مثال ممکن است یک رمزارز از نظر برخی Shitcoin باشد اما از نظر جامعه کاربری آن نه. اما در حالت کلی به رمزارزهایی که یک عملکرد مشخص و روشن ندارند شت کوین گفته می‌شود و این برای سرمایه‌گذاران نوعی هشدار به شمار می‌رود تا در مورد آن بیشتر تحقیق کنند.

برای ادامه مقاله کلیک کنید.

جدیدترین طرح های کلاهبرداری در مجله تخصصی همه چی شو.

پارس وب سرور
جایگاه تبلیغاتی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.