معرفی ربات فارکس صفر تا صد کارایی و فروش

225
5/5 - (2 امتیاز)

معرفی ربات های فارکس صفر تا صد در مجله تخصصی همه چی شو.

معرفی ربات های فارکس صفر تا صد:

اکسپرت فارکس و ربات تریدر چیست؟

معرفی ربات فارکس

EA یا Expert Advisor یا ربات معامله گر اتوماتیک یک اکسپرت یا اسکریپت برنامه نویسی شده است، که می تواند به طور خودکار معاملات بورسی  را بدون دخالت انسان انجام دهد و الگوهای معاملاتی را تجزیه و تحلیل کند. به طور کلی ،ربات های فارکس با استفاده از الگوریتم ها و دستورالعمل های از پیش تعیین شده، بازارهای مالی را تحلیل می کنند. همچنین میتوانید به کمک اکسپرت های فارکس استراتژی خود را تست کنید.

یک اسکپرت ادوایزر اغلب در پلتفرم های معاملاتی ارزی MetaTrader 4 (MT4) یا MetaTrader 5 (MT5) متاتریدر پیاده سازی می شوند. شما می توانید اکسپرت مورد نیاز خود را طراحی کنید یا از یک ربات الگوریتمی آماده استفاده کنید.

این ربات های معامله گر فارکس به زبان MQL (Meta Quotes Language) طراحی شده اند.

اکسپرت های فارکس به شما این امکان را می دهند تا روند معاملات را به طور جزئی یا کامل خودکار کنید. آنها از الگوریتم هایی تشکیل شده اند که می توانند اندیکاتور ها و پارامترهای زیادی را کنترل کرده و محاسبات پیچیده ای را برای پیدا کردن سیگنالهای معاملاتی انجام دهند.

سیگنال های معاملاتی مبتنی بر الگوریتم می توانند به صورت هشدار، یا برای ایجاد معامله استفاده شوند. Expert Advisors با استفاده از طیف وسیعی از انواع سفارشات می تواند موقعیت ها و ریسک را نیز مدیریت کند.

MetaTrader Expert Advisors الگوریتمی هستند که می توانند فرصت ها و سیگنال های معاملاتی را شناسایی کرده و معاملات را مدیریت کنند. آنها به تریدر ها اجازه می دهند تا معاملات را به پلتفرم  معاملاتی واگذار کنند. در این مقاله با ربات های بورس و نحوه ایجاد آنها در  MetaTrader 4  متاتریدر بیشتر آشنا خواهید شد.

معرفی ربات های فارکس صفر تا صد در مجله تخصصی همه چی شو.

نتیجه گیری:

ربات فارکس یک برنامه کامپیوتری است که بر اساس معیارهای از پیش تعیین شده، به تشخیص و اجرای خودکار معاملات می پردازد. این ربات ها می توانند با اتکا به رویکرد معاملاتی جامعی که پیشتر برای آن ها تعیین شده است، از طرف معامله گر به خرید و فروش جفت ارزها در بازار فارکس بپردازند.

کارآیی ربات فارکس:

کارآیی چنین ربات هایی می تواند بسیار ساده و یا بسیار پیچیده باشد.هر چند، تفاوتی ندارد که کد نویسی ربات چقدر پیچیده باشد، در هر صورت کارآیی های اساسی بسیاری در این ربات ها پشتیبانی می شود.

شناسایی معامله:

ربات فارکس با استفاده از معیارهای واضحی که تعیین شده اند، می تواند شرایط مناسب برای انجام معامله را شناسایی کند. تنظیمات معامله ممکن است بر اساس هر یک از راهبردهای تحلیل تکنیکال باشد که این راهبردها شامل تکانه ها، جریان سفارش، و سطوح مقاومت و حمایت است.

تنظیم سفارش:

ورود و خروج کارآمد در بازار فارکس یکی از جنبه های کلیدی معامله سودمند است. ربات فارکس قادر به جای گذاری سفارش ها در بازار است، تا خرید یا فروش یک جفت ارز خاص در یک زمان مشخص اتفاق بیافتد.

مدیریت موقعیت:

معمولا در برنامه نویسی کدهای ربات فارکس، پارامترهایی برای مدیریت موقعیت های باز نیز قرار داده می شود. حد ضررها و اهداف سود به صورت یکپارچه در بازار قرار می گیرند. استراتژی های منحصر به فرد مدیریت معاملات، همچون مقیاس بندی نیز ممکن است در این ربات ها پشتیبانی شوند.

معرفی ربات های فارکس صفر تا صد در مجله تخصصی همه چی شو.

مزایا و معایب ربات فارکس:

ربات های فارکس، مزایا و معایب منحصر به فردی را به معامله گران ارائه می دهند. وابسته به نوع معامله و منابع موجود، خودکار سازی می تواند یک عمل با ارزش و یا یک اقدام مخرب باشد. در نهایت مسئولیت تمام این ها بر عهده خود فرد است، و وی باید اقدامات لازم را انجام دهد تا مناسب بودن استفاده از ربات فارکس مشخص گردد.

معرفی ربات فارکس

معرفی ربات های فارکس صفر تا صد در مجله تخصصی همه چی شو.

انواع ربات های بازار فارکس:(برای خرید هر ربات کلیک کنید)

1.

High Gain Robot v3

2.

Perfect score

3.

Bancomat

4.

Do it ea

5.

Stabilizator

6.

Gold Kangaroo

7.

The Prime Scalping EA

8. Mario Doo EA
9.

PipsPlus Price Action Robot Version 2.2

10.

XFX – Hunter

11.

Force Grider EA

12.

Antivirus EA

13.

EA Dragonfire Fire X.10

14.

White Shark

15.

Dragon Expertt EA

16.

pinpoint-ea

چرا ربات؟

این سیستم ها بسیار سریع­ تر و دقیق ­تر از انسان ها هستند و می­ توانند امور تکراری را بدون ملال خاطر، بار ها و بار ها انجام دهند. کنترل ریسک های سنتی که با قضاوت انسانی صورت می گیرد در مورد این سیستم ها مطرح نیست، هر چند که اکنون راه­ حل هایی برای آن اندیشیده شده است.

در سال ۲۰۱۴ بیش از ۷۵ درصد از سهام بورس آمریکا در صرافی ها، با استفاده از این سیستم خودکار انجام می شد و این رقم به سرعت در حال فزونی است. استراتژی هایی که در مورد این سیستم ها پیاده می­شوند، برای موارد گوناگون مانند اوراق بهادار، رمز­ارز ها و غیره متفاوت است.

معمولا این استراتژی ها، استراتژی هایی در زمینه ورود و خروج در نقطه­ای خاص، میزان سرمایه ­گذاری در هر معامله و چیز هایی از این قبیل می­باشد. این ربات ها سبب می ­شوند که تریدر ها سفارشات خود را سریع تر اعمال کنند و برای مدیریت پرتفوی خود، اقدامات بازدارنده خودکار را اجرایی کنند.

این ربات ها باید با توجه به سوابق گذشته بازار تست شده و اعتبار آنها سنجیده شود. نه تنها این سوابق باید مورد سنجش قرار گیرند بلکه باید محیط های تجاری آینده نیز شبیه ­سازی گردند تا کارایی این ربات ها کاملا مشخص شود.

محدوده های ضرر و سود های هدف، با استفاده از این سیستم ها می تواند به طور خودکار تعیین شود. البته شرکت ها باید مواظب باشند که استراتژی هایی که برای این سیستم ها تعیین می­ کنند، منجر به معامله سوء ­استفاده ­آمیز و غیر قانونی نشود.

پارس وب سرور
جایگاه تبلیغاتی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.